tefaf2015.jpg

Bijzondere ontmoetingen tijdens de TEFAF

  • LBG Hotels

Volgende week is het zo ver, de TEFAF begint op donderdag 12 maart. Maastricht op haar best! Tijdens deze wereldwijd bekende kunstbeurs ontmoet ik ieder jaar weer nieuwe mensen en oude bekenden, momenten die me bijblijven. Mijn meest bijzondere TEFAF ervaring van 2014 was niet op de beurs zelf, ik liep door Townhouse, waarvan ik extra geniet op deze speciale dagen.

Ik vergeet hem nooit meer: ik zie een gast zonder bagage in Townhouse aan de balie. Hij trok mijn aandacht omdat, laat het mij zacht uitdrukken, zeer pover gekleed was. Ik dacht dat hij verkeerd zat. In gebrekkig Frans wist hij mij er van te overtuigen dat hij een reservering had. Ik liep mee naar buiten en daar stond zijn bijzondere bolide waarvan er slechts twee bestaan op deze wereld. Nadat ik deze voor hem had geparkeerd en hem naar zijn kamer had begeleid trof ik hem later in de lobby. Of ik ervoor kon zorgen dat zijn auto naar Parijs werd gereden en of ik hem 's ochtend naar zijn privé-jet kon brengen in Beek; magnifiek toch? Een wijze les: Never judge a person by his looks!

Tijdens de kunstbeurs lijkt heel Maastricht TEFAF te ademen. Sterk vind ik dat de stad heel compact is, overzichtelijk, (relatief) veilig, zeer culinair en gastvrij. Gezamenlijk verwelkomen we alle gasten en bezoekers met grote banieren en vlaggen, etalages zijn in TEFAF-stijl versierd en overal worden gratis shuttle diensten aangeboden. Ook vanuit Townhouse Designhotel Maastricht en St. Martenslane zorgen we ieder jaar voor een shuttle richting het MECC voor onze logees. Het liefst rij ik mevrouw Schorr naar het MECC. Zij heeft immer goede zin, is bijzonder charmant gekleed, is geestig en zit vol met heerlijke anekdotes.

De sfeer in en rondom het MECC is zeer positief. Sinds het aantreden van de nieuwe directie, en daarmee een deels nieuw team is de spirit helemaal terug; het MECC is springlevend. Ik ben er van overtuigd dat de TEFAF-gasten en -standhouders dit ook ervaren en zeker waarderen.

Nogmaals, het hele LBG hotels team en ik hebben er zin in; TEFAF 2015, Tot dan!

Rino Soeters
Algemeen directeur

Adres

  • Sint Maartenslaan 3
  • 6221 AV Maastricht
  • +31 (0) 43 321 1111
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.