Uitkijken naar TEFAF Maastricht 2015

  • LBG Hotels
tefaf1.jpg

Ieder jaar opnieuw is de TEFAF voor mij weer een hoogtepunt in Maastricht. Nergens ter wereld kun je in één keer zoveel toonaangevende kunst vinden, van zoveel uiteenlopende stijlen als op de TEFAF. Te vaak wordt gedacht dat de kunst die hier te koop is onbetaalbaar is, dit is niet het geval, hoewel dit woord 'betaalbaar' natuurlijk relatief is. Voor degene die goed zoekt en durft te vragen zijn er zeker stukken te vinden!

Ik bezoek tijdens de TEFAF graag het gedeelte met werken van oude meesters vanwege het overweldigende vakmanschap, favoriet is voor mij echter de sectie met design! Ik ben benieuwd naar welk kunstwerk dit jaar het meeste indruk op mij gaat maken. Afgelopen jaar was dat een (zeer waardevolle) van Gogh waarbij je tot op 10 centimeter afstand het werk mocht bekijken, dat was heel indrukwekkend.

Als ik kijk naar de ontwikkeling van de TEFAF, zie ik een stevige groei naar de toekomst toe. De waardevastheid van kunst is enorm, ook ondanks de crisis. Het is een stabiele belegging gebleken. Met de komst van gasten uit de ‘BRIC-landen’ en China heeft de TEFAF een nieuwe markt gevonden die nog voor vele jaren van continuïteit en verdere uitbouw gaan zorgen.

Ik kijk in ieder geval alvast uit naar maart, naar de TEFAF, het bezoek, de gasten die komen logeren in Townhouse en St. Martenslane, de aanloop naar de TEFAF toe die zowel mij als het team een fijne dosis energie bezorgt. Tot dan!

Rino Soeters
Algemeen directeur

Adres

  • Sint Maartenslaan 3
  • 6221 AV Maastricht
  • +31 (0) 43 321 1111
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.